Alla inlägg under februari 2012

Av maartiina - 19 februari 2012 23:30

Idag har jag gjort minsat möjliga. Det började med att jag vaknade av sambons alarm på mobilen kl. 11.00 Sedan blev det att palla sig upp för att ta en mugg med te och kolla på ett avsnitt av unga mödrar så man vakna till, sen blev det ut med hundarna. Efter promenaden blev det att ta en dusch.


Vi blev bjudna på middag hos Sambons mamma och hennes gubbe, det var riktigt gott måste jag säga och det var trevligt. Fick träffa Lilla Alicia och Lille vildingen Liam också, att barn har så mycket energi i kroppen, kan inte vi få lite vi också.. När det var dags att åka hem så fick vi skjuts av Sambons bror, lille Liam somnade som en klubbad säl i bilen. Haha, han gjorde allt för att hålla sig vaken, men att headbanga (ursäkta stavningen) och tvär somna har jag aldrig sett ett barn göra förens idag. Såå söt så..


När vi kom hem så satte sig sambon och spelade xbox online med några kompisar, och jag satte mig och började fixa med Bloggen lite. Ändrade även lite på FB, bytte profilbild och omslagsbild, har samma bild på mig här som på FB. Gillar den på något sätt.. Aja, usäkta är lite EGO idag. =) Hoppas det inte gör något..

Vid klockan 21.00 så blev det wallander och popcorn. Det var inte fel kan jag säga..

När wallander var slut blev jag så sugen på att spela The Sims 3 pet som jag fick av Robban i julklapp, nu när jag äntligen har börjat fatta vad jag ska göra. HAha, jag vet var ni tänket, men jag är inte smartast i stan.. haha.. =)


 


Nu har jag inte mycket mer att skriva. I morgon blir det städ och tvätt dag. Blir en tidig kväll i säng för min del, för jag börjar jobba 8.00 på tisdag. =)


Jag hoppas att ni har haft en toppen helg precis som jag har haft, även om jag jobbat..

Men vi hörs säkert i morgon igen kan jag tro.


          


 Sov gott, dröm sött och tänk på alla kryp ni mött.. För det ska jag göra nu!


God natt!

Av maartiina - 17 februari 2012 10:54

Snart bär det av till jobbet för ett långt pass, ca 9 1/2 timmes jobb.. Är inte hemma förens 22.00 ikväll..

Har inte hunnit umgås med smbon idag och lär väl inte bli så mkt när jag kommer hem heller, för måste tyvärr lägga mig tidigt för jag börjar jobba 10.00 på förmiddagen i morgon. Har dock varit inne och väckt honom och sagt att jag ska snart gå, men han lyckades visst somna om.. =(


Imorgon blir det mer jobb, blir två pass med jobb då, så här ser ni vad min helg består av. Jobb jobb och åter jobb. ska inte klaga, trivs som fisken i vattnet på båda mina jobb. och jag är väldigt glad att jag har jobb, för det är inte lätt idagens läge att få det.. Men det är tur att man har fått vara ledig två dagar nu för att ladda batterierna. Sen blir att åter hämta andran då jag är ledig på måndag igen, då blir det att ta tag i tvätt och städ. =) Vilket jag ser ifram emot lite, haha. Ja, detta inlägg är inget att hurra för men kände att jag var tvungen att skriva lite iaf. Har kollat på ett avsnitt av unga mödrar, att socialen inte har mer vett i huvudet än att klanka ner på unga föräldrar. Tycker det är grymt synd att det ska vara så.. Men men, nog med bloggande nu.


Ni får ha en toppen dag! Kraam på er alla som läser detta! =)

Av maartiina - 13 februari 2012 22:53

**Inatt drömde jag om ett Gult hus, med ett litet gästhus med badtunna på tomten. Det är så otoligt vackert där det står på en liten upphöjning, med ett stort träd på gården, kan kan vagt höra hur trävirke sågas itu, känner doften av nersågade träd och nyklipptgräs där jag står med foten på kedjan som har hängts upp i det stora trädet som en gunga för att stå på.. Men detta  är bara en av tusen drömmar man drömmer om om natten!**


**Drömde även om något som jag inte riktigt kan förstå eller vet inte hur jag ska tolka den rättare sagt, Jag går i skogen det är snö och sol skiner , jag hör en fyrhjuling på långt håll, helt plötsligt framför mig ställer sig en fin rådjursbock och lägger huvudet på sne, precis som om  den vill säga mig något. Något jag lägger märke till är att den har en liten rådjurskid med sig, det är med en bock, men dens horn är inte stående, de pekar absolut inte upp mot den klarblåa himlen, utan de pekar rakt ner mot marken istället. Vi står där och tittar på varandra en långstund, sedan kommer den vuxna bocken fram till mig och ger mig en knuff med sin nos eller vad man kallar det på rådjur. Sen vaknar jag! Någon som kan förklara för mig vad denna dröm vill säga mig. Är inte första gången jag drömmer om dessa rådjursbockar! =/ **


Återkommer med ett inlägg om min dag innan jag kryper ner i sängen.. =D



Av maartiina - 13 februari 2012 00:40

Blir att skriva lite kort om denna underbara och lugna söndag.

Idag började dagen med att jag vaknade av att sambon gick upp ur sängen, så jag följde med upp och åt frukost. Sedan blev det en härlig promenad med hundarna, vilket kommer lite bilder på i slutet av detta inlägg..


Nu ikväll har vi kollat på den nya serien som började Kontoret eller var den heter, det var ju ingen höjdare precis! Så det blir nog att skippa den på söndagarna iaf, sen kollade vi på Time out och wallander Vålnaden.


Medan sambon spelar xbox  så kollar jag efter intressanta bloggar att följa har hittat några så vi får se om jag följer dem hela tiden eller inte, vill ha lite insperation av andra bloggar om hur man kan bygga upp och på vilka sätt man kan skriva. Kan också medela att jag har blivit frustrerad över vissa bloggar, det är när man hittar och läsre om 12-14 åringars bloggar. Endel tror inte att det är älskade av sina föräldrar och ser ingen mening till varför de ens blivit födda, detta gör mig så illa till mods så vet inte vad jag ska skriva. Är det på allvar?? Blir så, jaa jag vet inte vad jag ska skriva, det gör ont i mig att läsa om de stakarna. =(

Nää, kan inte skriva mer om det, usch. Nu ska vi se vad jag kan skriva mer om innan det blir dags att stänga ner dumburken för idag. Det är ju en dag i morgon också! =)


Imorgon blir det att jobba några timmar, sen blir det att kolla på reprisen av Familjen annorlunda som går tolv. Ska försöka hinna med en långpromenad med hundarna med innan jobbet hade jag tänkt.

Ja vad ska jag mer skriva??


Jag har pratat lite med underbara lillebror en sväng också. Är så skönt att det att han mår bra. sen skickade jag ett sms till underbara lillasyster, men hon var hos en kompis och hade inte tid med stora syster idag.. Så sööt så.. haha. Märks att hon börjar bli stor nu, mins det som igår som man matade henne med flaskan, det lilla knyet var inte stort. =)


Nää nu ska jag avsluta detta inlägg med några bilder från promenaden. Funderar på att lägga ner min fotoblogg helt, bättre att lägga upp bilder på denna blogg istället. =) Ska nog fixa bort den bloggen nu innan jag går och lägger mig, ja såå får det blir.. Hoppas eran dag och kväl har varit toppen också! =)


Bilderna kommer här:

         

God natt! <3                 


Av maartiina - 10 februari 2012 22:08

Då var dagens arbetspass över och nu sitter jag hemma i soffan och slöglor på GayGalan. Kom dock hem till en tom lägenhet, sambon är ute och flänger med en kompis, det skulle tydligen till Kumla och hämta någon bildel eller något. Så blir att somna ensam. =(

Snart blir det att gå ut med hundarna en snabbis, sen blir det sängen för måste vara utvilad i morgon, har två arbetspass i morgon. Så blir en 10 timmars dag med jobb, det ska bli toppen! =D


Nää går ut med hundarna så jag bara kan krypa ner i sängen sen, kanske läsa ett par sidor innan man släcker om jag inte släcker direkt iaf, är väldigt trött.


Hoppas ni får en fortsatt bra kväll iaf.

God natt! =)



Av maartiina - 10 februari 2012 12:34

Heej!


Idag blir det att jobba ett par timmar, ska bli skönt att komma igång igen nu efter att man varit sjuk sedan i måndags. Känns riktigt härligt.. =)


Sitter och kollar på Sofias Änglar, ett helt underbart progam måste jag säga.. Där ser man att de verkligen uppskattar den hjälp de får. Och att det inte är vilka som helst som får, utan det är verkligen människor som behöver det.. =)


Snart blir det att hoppa in i duschen, för att göra sig redo för att jobba.

Idag fick vi vårat trådlösa internet, nu kan man kolla på alla serier på play och allt utan att det laggar. =)


Ja, jag återkommer ikväll efter jobbet! Ni får ha en toppen dag!

kraam.. 

Av maartiina - 9 februari 2012 19:00

Idag är jag mkt piggare, i morgon laddar jag för jobb igen! =) Ska bli skönt.

Att vara sjuk är nog det värsta av allt när man trivs som fisken i vattnet på jobbet. =D


Under dessa dagar som jag nu ledag sjuk har dte inte blivit mycket gjort, att vara förkyl, febrig och ha magsjuka på samma gång är verkligen ingen hitt. Men jag har haft en underbar sambo som har pysslat om mig. Han kar varit iväg och köpt nyponsoppa och blåbärssoppa, och bara pysslat om mig.

Igår var det första dygnet jag fick behålla maten och idag har jag med fått göra det, så därför tar jag och beger mig till jobbet i morgon. =)


Idag gick vi en liten promenad med hundarna på baksidan i skogen. Jag hade med mig kameran och tog lite bilder, blev ganska nöjd faktiskt. Men dem får ni gå in och kolla på på min andra blogg. (www.fotobymaartiina.bloggplatsen.se). Skriv gärna vad ni tycker och ge mig tips på vad jag kan tänka på m.m


Nu sitter jag här vid bloggen, ensam. Sambon är och tränar innebandy så jag passar på att blogga och lyssna på hundarna när det ligger och snarkar ikapp. Kollar på Skilda Världar volym 3. =)


Det blir en fortsatt lugn kväll, blir nog tidigt i säng också för vill vara riktigt utvilad till jobbet. Men det är jag sov ju en hel dag plus lite till, det enda positiva med att man varit sjuk är väl att man gått ner lite i vikt. =p haha ..


Nää detta inlägg var väl inte jätte intressant, men det får duga. Nu ska jag ladda upp lite bilder på den andra bloggen som jag tog idag och lite annat! ( GLÖM INTE ATT KOMENTERA!!! ) Ni får ha en toppen kväll för det ska jag!


Vi Ses! 

Av maartiina - 5 februari 2012 22:53

Då har man pratat med lillebror en sväng på msn, blir så glad när jag hör att han börjar gå upp i vikt. =) Det gör mig till en stolt storasyster blir man allt.. Ja snart är det dags att krypa ner under täket, ska ner och hämta tvätten och fixa något att äta, är vrål hungrig..

I morgon blir det att försöka fotografera lite så man kommer igpng med fotobloggen jag startade förra året, jag har bytt adress på den. Här är den nya adressen www.fotobymaartiina.bloggplatsen.se. Den kommer inte att uppdateras på FB (Facebook) som denna gör.. Har gjort en nystart på den iaf.. =) Så hoppas jag att jag ska ha mer tid till att fotografera och blogga.


Nää nu ska jag ner i tvättstugan och hämta tvätten, sen blir det rostat bröd och té. Hoppas ni får en fortsatt trevlig kväll. Säger god natt nu så har jag det också gjort.


En film ni måste se med Jim Carry är Poppers Pingviner, en riktigt härlig film måste jag säga!

Detta var allt för mig idag! Natti natti!


 

Ovido - Quiz & Flashcards