Alla inlägg den 29 februari 2012

Av maartiina - 29 februari 2012 16:33

Idag vaknade jag vid 10.00 av att Robbans klocka ringde, sen blev det en mugg varm choklad och ungamödrar. Robban började greja med 60 liters akvariet. Sen blev det promenade med hundarna i det fina vädret, när jag kom in frågade Robban om vi skulle gå ut och leta sten till akvariet, det tyckte jag lät som en toppen idé, jag plockade med mig kameran också så det blev lite nya bilder idag.


Till min förvånging så ställde han upp på att ta några bilder på mig vilket jag ångrar nu.. Varför kan man aldrig bli nöjd med sig själv på kort för, antingen så ser man för tjock ut eller så är det något annat man stör sig på, men jag tänker inte vara en sådan mes som inte vågar lägga ut bilderna här på bloggen. Jag bjuder på ett gått skratt iaf. :)

Jag har skaffat en blogg till som jag ska se om jag trivs med, den nya  heter www.vinterbarn89.blogspot.com titta gärna in, har inte hunnit göra så mycket med den än, men vi får se om det blir av. Får ju ge blogger en chans iaf.. Men trivs super bra med denna bloggsida måste jag säga.. :)


Sambon är nu iväg med sin bror och då sitter jag och kollar på en film på datorn, just nu är den pausad pga att jag ska kunna blogga lite. Det blev One Last Dance med Patrik Swayze. :)  


Återkommer med bilder framåt kvällen eller i morgon! Men ni får ha en fortsatt toppen dag!

KraamKraam*

Ovido - Quiz & Flashcards