Alla inlägg under maj 2012

Av maartiina - 5 maj 2012 17:50

Tråkigare än att vara sjuk! =( Ligger i sängen och läser, ego woman av Carolina Gynning! =) Som jag skrivit innan om hennes böcker så får man en helt annan bil av henne som person, är likadant när man läser hennes blogg. Den finns länkad har på min blogg, gå gärna in och läs. Och jag rekommenderar att ni läser alla hennes böcker och även romanen om Laura. Sjukt bra bok de också! =)Nä nu ska jag fortsätta läsa lite.. Sen blir det väl att vila också, inte mycket krafter idag inte. Men fint väder har vi iaf, det är ju något positivt med denna dag. Glömde berätta, att när sambon kom hem Från gymmet hade han köpt med sig en kladdkaka och nässpay till mig. Tur man har en sambo som pysslar om än lite! <3 Nässprayet bad jag införsäg om att han skulle köpa men kladdkakan var en överraskning! :-DKraamKraam <3

Av maartiina - 5 maj 2012 15:27

Min fotoblogg som jag här här på bloggplatsen kommer jag att ta bort, för jag kommer att lägga upp mina foton på denna bloggen också, känns inte som om att jag kommer att änvända fotobloggen seriöst. OCh sen är det jobbigt med att ha två bloggar också. Bättre att man har en som man bloggar från hela tiden. Men sen är det ju det att man vill blogga från mobilen också om man när på språng, men det tycker jag är svårt med denna blogg, men jag får väl försöka.. Någon som vet när appen kommer, för jag har försökt att skriva till support här på bloggplatsen med de går inte.

Just nu känns det som de pissar på oss som vill ha denna appen, det är väl snart ett år sedan de sa att den skulle finnas på market och appstore inom två veckor?? Vad är det som tar sådan tid???? VA!!


Nog om klagande om appen, nu blir det att bara ta det lugnt idag, har startat diskmaskinen iaf, men är helt slut. Funderar starkt på att lägga mig och vila en stund. Det sticker och svder som attan i mina ögon, tårarna bara rinner.. =( Aja, hoppas bara det går över snart.

Igår när jag kom hem från jobbet var jag helt död, Robban hade köpt ost och kex som vi åt medans vi tittade på The girl with the dragon tattoo. Den var hyfsat bra tycker jag iaf. Men det dumma är att man jämför den med Den svenska ( män som hatar kvinnor).  Riktigt mys var det att bli ompysslad av underbara sambon.

I veckan blir jag ensam hemma, Robban far iväg till Norge igen på en veckas provjobb på ett annat företag, jag håller både tummar och tår för att han kommer att få vara kvar. Och detta företag verkar mer seriöst än de två andra han var på i början. Hoppas nu att allt går som vi vill..

Innan jag avslutar detta inlägg så kommer här lite nya bilder!

'

( Trine på bilden)


 


 


 



   

( Denna bild tog jag nu sist det snöade, taget på grannens balkong)


Ni får ha en riktigt bra dag!


KraamKraam! <3

Av maartiina - 4 maj 2012 11:09

Då välkomnar jag förkylning och feber.. * suck* Aja, det hindrar inte mig från att jobba iaf.. =) Idag blir det att jobba mellan 14.00 -21.00 som det ser ut nu iaf. Men vi får väl hoppas att alla gäster kommer lite tidigare. =)

Jag hoppas tiden går fort iaf, för jag kommer att vara dö när jag kommer hem. Men ska bli skönt att få vara lite ledig så man kan kurera sig. Jag ska egentligen inte klaga jag har ju bara åkt på förkylning, men när det känns som om man ska nysa ut hela hjärnan, då är det inget vidare. Men men, det finns de som har de värre så jag ska vara glad ändå.


Nu blir det att fixa sig innan det är dags att bege sig till dagens arbetspass, och se om man hinner ner en snabbis på stan med innan, men det är väl ingen risk. haha. Ja ni får ha en toppen dag alla ni som är inne och läser detta trissta inlägg.. Men det blev ett inlägg iaf.


Ni får ha det toppen!

KraamKraam..

Av maartiina - 2 maj 2012 23:44

Efter en lång dag på jobbet blir det alldeles strax dags att krypa ner under täcket med underbara sambon.

Jag har haft en toppen dag på jobbet, har haft och göra iaf. Imorgon får vi ny matta i lobbyn och i den inglasade i restaurangen. :-) Var kanske inte den snyggaste mattan man sett men men. det blir nog bra när det är klart. ;-)


Nää nu ska jag försöka få med mig sambon in i sängen. Hoppas ni har haft en toppen dag precis som jag?! :-)


    


God natt! <3

Ovido - Quiz & Flashcards