Alla inlägg den 9 mars 2012

Av maartiina - 9 mars 2012 12:49

Torsdagskvällen blev inte som jag tänkt mig, och fredagen började inte så bra heller. Men nu tar vi och blädrar ett blad och glömmer det som varit och går vidare.


Nu sitter jag här och ska strax sprinag ut med hundarna innan det blir dags att bege sig till jobbet. Idag ska jag jobba ihop med Diana så vi får ordning på alla nattgäster som kommer. Det kommer att bli mycket idag! Men det ska bli skoj. Sen längtar jag tills ikväll då jag ser framemot att ha en riktig myskväll med sambon. Men det blir att inte hoppas för mycket utan att ta kvällen som det kommer. ;)


Detta med PMS problem är väldigt jobbigt just nu, nu kan jag börja gråta för minsta lilla, tycker det är riktigt jobbigt kan jag säga. Som idag började jag tjuta som ett barb för att jag inte fick ordning på min frisyr, men hålla.. Vad fan är det att börja tjuta om.. Hmm, undra vad jag kan göra för att inte få sådanhär PMS problem, för det blir inte bara jobbigt för mig utan även sambon blir ju lidande. :( Hmm, ska nog kolla upp detta och se om jag kan få några bra råd och tips på hur man kan minska dessa irriterande problem. Jaa, detta är sant, jag började gråta för att jag inte fick ordning på frisyren!!! :( Jaja, men nu är jag nöjd, får jag väl säga iaf.. HAha, nu skrattar jag bara åt det.. Fy vad man kan vara löjlig ibland. :)


Nää nu ska jag springa ut med mina töser, sen blir det att traska till jobbet! :)

Ha en toppen dag alla läsare!


KraamKraam!

Ovido - Quiz & Flashcards